Schrijf het met grote letters in je agenda: op maandag 30 april vindt het Junior Tigers voetbaltoernooi van 2018 plaats! Hoe vet is dat? Voetballen op het sportcomplex waar de spelers van FC Utrecht ook trainen, met al jouw vriendjes en vriendinnetjes!

Ben jij er ook bij in de meivakantie? Neem het met een team van zes personen (met maximaal vier wissels) op tegen andere kidsclubleden. Zijn jullie hét beste team van de Junior Tigers Kidsclub? Dan staat er natuurlijk een vette prijs op jullie te wachten! Naast voetbal is er deze dag nog veel meer te beleven: er zijn vette clinics, gezellige familiespellen, vrolijke muziekdeuntjes en lekkere eettentjes. Kortom, genoeg te beleven voor jou, je ouders, opa, oma, broertjes en zusjes! Een echte familiedag met FC Utrecht!

PROGRAMMA
Waar:                                      Sportcomplex Zoudenbalch
Wanneer:                                Maandag 30 april 2018
Tijd:                                        10:00-13:30 uur (4 t/m 8 jaar)
                                               14:00-17:30 uur (9 t/m 13 jaar)
Inschrijfkosten (per team):     €25,-

INSCHRIJVEN
Maak het beste, maar vooral ook het gezelligste team met jouw vriendjes en vriendinnetjes! Je team bestaat uit minimaal zes en maximaal tien spelers. Natuurlijk heeft ieder team ook een eigen coach. Hij/zij verzamelt alle gegevens en schrijft jou en je vriendjes in voor het voetbaltoernooi. Vergeet niet om een stoere teamnaam te bedenken!
Ben jij nog niet lid van de Junior Tigers Kidsclub? Schrijf je GRATIS in tot het einde van het seizoen (zie inschrijfformulier voetbaltoernooi)!

Let op: inschrijven kan tot uiterlijk 25 april via onderstaande button. Wees er snel bij want er is slechts plek voor een beperkt aantal teams!

INSCHRIJVEN