ADO Den Haag-thuis: Dennis Higler arbiter

03 april 2018
KNVB maakt arbitrale kwartetten bekend voor partij van eerste elftal en duels van Jong FC Utrecht. 
Voor de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag is Dennis Higler aangesteld als scheidsrechter. Bij de partij die zondag om 12.30 uur begint in Stadion Galgenwaard zijn Dave Goossens en Frank Jansen als assistent-arbiters actief. De vierde official zondag in Utrecht is Clay Ruperti.

Jong FC Utrecht speelt vrijdag een uitpartij tegen Almere City FC en die pot wordt gefloten door Erwin Blank. In Almere zijn Don Frijn en Nils van Kampen de assistent-scheidsrechters van dienst. De vierde official bij dat duel is Sam Dröge.

Op maandag kruist Jong FC Utrecht in Stadion Galgenwaard de degens met FC Volendam en dan is Edgar Bijl de scheidsrechter. Erik Koopman en Steven van der Vrande assisteren hem die dag. Robin Gansner is de vierde official.