De FC Utrecht-spelers Giovanni Troupée en Nick Venema staan op de schaduwlijsten van respectievelijk Oranje Onder 20 en Oranje Onder 19. Dat houdt in dat de voetballers op dit moment nog niet tot een vertegenwoordigend team behoren, maar dat ze daarvoor de komende dagen nog wel kunnen worden opgeroepen.

Het Oranje Onder 20 van bondscoach Peter van der Veen werkt toe naar een vriendschappelijke interland tegen Tsjechië Onder 20. Die wordt op dinsdag 27 maart gespeeld in Zeist.

Voor het Oranje Onder 19 van Maarten Stekelenburg geldt dat het team deze maand de Eliteronde speelt; de laatste kwalificatiehorde voor het EK. De Nederlanders spelen tegen Noorwegen Onder 19 (woensdag 21 maart, Ahlen), Schotland Onder 19 (zaterdag 24 maart, Arnsberg) en Duitsland Onder 19 (dinsdag 27 maart, Ahlen).