Kamphuis leidt partij tegen Tricolores

27 maart 2018
KNVB maakt arbitrale kwartetten bekend voor Willem II - FC Utrecht, Jong AZ - Jong FC Utrecht en Jong FC Utrecht - Go Ahead Eagles.
De Eredivisiepartij Willem II - FC Utrecht wordt zaterdag geleid door Jochem Kamphuis. Bij het duel dat die dag in het Koning Willem II Stadion begint om 20.45 uur zijn Peter Janson en Mark Strijker de assistent-arbiters van dienst. Christian Mulder is in Tilburg de vierde official.

Daags voordat het eerste elftal van FC Utrecht afreist naar de Tricolores neemt Jong FC Utrecht het op tegen Jong AZ. Op het AFAS Trainingscomplex van de Alkmaarders wordt om 20.00 uur afgetrapt. Bij de Jupiler League-pot is Stan Teuben de arbiter. Marcelino Adriaans en Bas Persoon assisteren hem. Luca Cantineau is de vierde official.

Jong FC Utrecht kruist op Tweede Paasdag de degens met Go Ahead Eagles. In Stadion Galgenwaard is Ingmar Oostrom de scheidsrechter en zijn Kevin Bodde en Stefan de Groot de assistent-arbiters. Martijn Vos is de vierde official en er wordt om 14.30 uur afgetrapt.