#fcutrechtleert in 10 Tweets

05 maart 2018
Een verslag van Provinciebezoek #fcutrechtleert aan de hand van 10 op Twitter geplaatste berichten.
FC Utrecht trok vanmorgen (maandag) de provincie in. Spelers, trainers en kantoorpersoneelsleden bezochten elf basisscholen in de provincie Utrecht. Dat alles in het kader van #fcutrechtleert, een Provinciebezoek waarbij in samenwerking met hoofdsponsor Zorg van de Zaak en maatschappelijk partner a.s.r. de thema’s ‘gezonde leefstijl’ en ‘financiële educatie’ centraal staan.

Een terugblik op #fcutrechtleert – dat Trending Topic werd op Twitter trouwens! – aan de hand van 10 Tweets:  

En om het geheel ook nog even af te sluiten met een mooie reeks foto's: een fotoalbum van het bezoek dat FC Utrecht bracht aan Hof ter Weide in Utrecht. Later vandaag op Facebook, Instagram en FCUtrecht.nl meer foto's!