Verdediger annex middenvelder Sean Klaiber heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw FC Utrecht-contract. De nieuwe overeenkomst, die vanmorgen werd ondertekend in het bijzijn van Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam, zorgt ervoor dat de 23-jarige Nieuwegeiner tot medio 2021 aan FC Utrecht is verbonden.

Klaiber stroomde in 2007 in bij FC Utrecht en doorliep sinds zijn overgang vanuit SV Geinoord de nodige jeugdploegen en de beloftenselectie, waarna hij de overstap maakte naar de A-selectie. Tijdens een verhuurperiode bij FC Dordrecht in 2015 deed hij waardevolle Eredivisie-ervaring op. Inmiddels is de door FC Utrecht opgeleide speler een vaste waarde in het eerste elftal van FC Utrecht.

“Het huwelijk tussen FC Utrecht en Sean Klaiber is er één van het gelukkige soort”, zegt Zuidam. “Sean is een moderne speler met atletisch vermogen en veel dynamiek in zijn spel. Hij maakt een erg goede ontwikkeling door en kent het karakter van de club als geen ander. We zijn er blij mee dat we zijn contract, dat liep tot medio 2019, nu hebben verlengd tot medio 2021.”