Doelman Fabian de Keijzer en aanvaller Mohamed Mallahi van FC Utrecht zijn geselecteerd voor een tweedaagse trainingsstage van Oranje Onder 18. Het Utrechtse duo maakt deel uit van een negentienkoppige selectie die op maandag 19 en dinsdag 20 februari samenkomt om onder leiding van bondscoach Bert Konterman in Zeist te trainen.

De selectie van Oranje Onder 18 voor de tweedaagse stage:
Delano Ladan (ADO Den Haag), Issam El Maach (Ajax), Justin de Haas (AZ), Joey Jacobs (AZ), Peer Koopmeiners (AZ), Thijs Oosting (AZ), Jasper Schendelaar (AZ), Tapmahoe Sopacua (FC Groningen), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Ole ter Haar Romeny (NEC), Sepp van den Berg (PEC Zwolle), Tijn Daverveld (PSV), Dogucan Haspolat (Excelsior), Bradly van Hoeven (Sparta Rotterdam), Darwin Heuvelman (Sparta Rotterdam), Hicham Acheffay (Vitesse), Azzedine Dkidak (Vitesse), Richie Ephraim Musaba (Vitesse).