Een leuke dinsdagochtend beleven tijdens de herfstvakantie van dit jaar? Dan moet je morgen bij FC Utrecht zijn! De selectie traint in Stadion Galgenwaard vanaf ongeveer 10.30 uur, maar al vanaf 9.30 uur is er in het Utrechtse stadion van alles te doen en beleven!

In de promenade van de Noordtribune en op het plein voor de Noordtribune kunnen kids vlaggen en spandoeken maken en FC Utrecht-liedjes leren met het sfeerteam van de club. Bovendien is er een freestyler die allerlei toffe trucjes doet én kun je op de foto met de mascottes Tiger en Tigergirl. Grappen en grollen kan met de clowns Trekdrop en Smeerkaas, en met influencer Lode de Boo kun je een vlog maken.

Om 10.30 uur begint in Stadion Galgenwaard de Open Training. Het eerste elftal kun je dan zien trainen en van assistent-trainer Jean-Paul de Jong, die een headset met microfoon draagt, krijg je live uitleg.

Als je tijdens de training eventjes wat anders wilt doen, dan kan dat. In de promenade van de Noordtribune kun je vanaf 10.45 uur FIFA18 spelen met Lode de Boo en daar zijn dan ook de mascotttes Tiger en Tigergirl aanwezig én de clowns Trekdrop en Smeerkaas. Je kunt ook profiteren van de allerbeste deals in de FC Utrecht Fanshop!

Tijd om handtekeningen te scoren en selfies te maken met de spelers is er van 12.10 tot 12.30 uur.

Ter afsluiting, exclusief voor leden van kidsclub Junior Tigers die ervoor zijn uitgenodigd, is er van 12.45 tot 13.15 uur een kinderpersconferentie.