Voor de FC Utrecht-voetballers Giovanni Troupée, Odysseus Velanas, Mitchell van Rooijen en Thijmen Nijhuis lonkt deelname met Oranje Onder 20 aan interlands tegen de Onder 20-formaties uit Duitsland en Polen.

Het FC Utrecht-kwartet maakt namelijk deel uit van de voorselectie van Oranje Onder 20, dat op donderdag 5 oktober (thuis tegen Duitsland Onder 20) en maandag 9 oktober (uit tegen Polen Onder 20) in actie komt.

Bondscoach Dwight Lodeweges maakt op vrijdag 29 september zijn definitieve selectie bekend.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 20:
Teun Bijleveld (Ajax), Carel Eiting (Ajax), Zian Flemming (Ajax), Dani de Wit (Ajax), Deyovaisio Zeefuik (Ajax), Léon Bergsma (Ajax), Mauro Savastano (Ajax), Kaj Sierhuis (Ajax), Ferdy Druijf (AZ), Teun Koopmeiners (AZ), Jamie Jacobs (AZ), Gustavo Hamer (FC Dordrecht), Jeffrey de Lange (FC Twente), Giovanni Troupée (FC Utrecht), Odysseus Velanas (FC Utrecht), Mitchell van Rooijen (FC Utrecht), Thijmen Nijhuis (FC Utrecht), Joey Veerman (FC Volendam), Javairo Dilrosun (Manchester City, Engeland), Arnaut Groeneveld (NEC), Calvin Verdonk (NEC), Maarten Paes (NEC), Jari Schuurman (NEC), Rodney Kongolo (Doncaster Rovers, Engeland), Philippe Sandler (PEC Zwolle), Jurich Carolina (PSV), Kenneth Paal (PSV), Mink Peeters (VVV-Venlo), Sherel Floranus (Sparta Rotterdam), Rody de Boer (Telstar), Julian Lelieveld (Vitesse).