Dominant spel FC Utrecht O12

18 december 2016
O12 voert opdrachten goed uit.
In de laatste wedstrijd van 2016 ging FCU O12 op bezoek bij AZ op het gloednieuwe trainingscomplex. Ook was het een clash tussen de nummers 1 en 2. Ajax stond gedeeld eerste met AZ. De jongens hadden zeer fel getraind en waren er klaar voor om alles te geven.

De wedstrijd begon erg goed en na twee blokjes had FCU er 3 gescoord en AZ 0. Wat een hele prestatie was voor de Twin Games (normaal vallen er na twee blokjes veel meer doelpunten) en liet zien dat beide teams erg aan elkaar gewaagd waren. FCU voerde erg goed uit waarop ze getraind had en zorgde ook voor veel mooie aanvallen en kansen. AZ bracht ook mooi voetbal en veel kansen. Uiteindelijk won FCU met 5-3 van AZ.

De jongens hebben keihard gewerkt, goed aan het plan gehouden en mogen nu lekker drie weken uitrusten van deze wedstrijd.