Zondag uitreiking van David di Tommaso Trofee

03 mei 2016
Vorig jaar won Sébastien Haller de publieksprijs. Wie pakt 'm dit seizoen?

De David di Tommaso Trofee wordt zondag uitgereikt en dat wordt door niemand minder gedaan dan Audrey en Noah, de weduwe en zoon van voormalig FC Utrecht-speler David di Tommaso, naar wie de prijs is vernoemd.

Het is een traditie dat na afloop van de laatste competitiethuiswedstrijd van het seizoen de David di Tommaso Trofee wordt uitgereikt aan de speler die in de ogen van de supporters het meest waardevol en populair was in het voorbije seizoen. SupportersVereniging FC Utrecht organiseert jaarlijks de verkiezing.

Afgelopen jaar was Sébastien Haller met 22 procent van de stemmen de winnaar van de David di Tommaso Trofee. De Franse spits bleef Edouard Duplan (16 procent van de stemmen) en Yassin Ayoub (14 procent) voor.

Wie wordt de volgende winnaar van de David di Tommaso Trofee? Kom zondag naar FC Utrecht - AZ en maak het mee! Kaarten zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Die is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.