Vrijwilligers gezocht voor voorbereiden sfeeractie

06 mei 2016
Je steentje bijdragen? Meld je zondag om 11.00 uur bij de hoofdentree van Stadion Galgenwaard.

FC Utrecht speelt zondag thuis tegen AZ en die dag staat de vierde plek in de Eredivisie op het spel. Om de ploeg een extra steun in de rug te geven, organiseert SupportersVereniging in samenwerking met FC Utrecht een sfeeractie. Er zijn vrijwilligers nodig die zondag voorafgaand aan de wedstrijd de sfeeractie willen voorbereiden.

Daarom vanaf deze plek een oproep: meld je zondag om 11.00 uur bij de hoofdingang van Stadion Galgenwaard en tref samen met andere supporters de voorbereidingen voor een gave sfeeractie! De steun vanaf de tribunes kan zondag het verschil maken!

Een broodje en wat te drinken wordt door FC Utrecht verzorgd.