Ajax O16 - FC Utrecht O16 7-1

Dat het voor spelers een druk seizoen was geweest kon men zien in het spel. FCU kon moeilijk druk zettten op Ajax en dit resulteerde dan ook in een 2-0 voorsprong voor Ajax met de rust.

In de rust werd er afgesproken snel druk te zetten op Ajax om zo te proberen snel de aansluitingstreffer te maken. Door twee lange ballen van Ajax maakten zij echter snel achter elkaar twee doelpunten en was de wedstrijd gespeeld. De uiteindelijke eindstand werd 7-1.

Toch kon FCU terug kijken op een goed seizoen waarin de vierde plaats werd bereikt in de kampioenspoule Hier mogen wij trots op zijn. Door het seizoen heen gingen er veel spelers naar andere teams waar zij al ervaring op hebben kunnenĀ  op doen voor het komende seizoen.

Foto's: Ron van Dongen.