Loukili in voorselectie Marokko Onder 20

03 mei 2016
Middenvelder van Jong FC Utrecht in beeld voor deelname aan kwalificatieduels.

Middenvelder Karim Loukili van FC Utrecht behoort tot de voorselectie van Marokko Onder 20 dat binnenkort Afrika Cup-kwalificatiewedstrijden speelt tegen Gambia Onder 20.

Recentelijk werd Loukili, die behoort tot de kern van Jong FC Utrecht, al twee keer geselecteerd voor trainingskampen van Marokko Onder 20, dat de stages belegde met het oog op de Afrika Cup-kwalificatiereeks.

Marokko Onder 20 stroomt in de tweede ronde van het kwalificatietoernooi in. Daarin spelen de Marokkanen uit (in mei) en thuis (in juni) tegen Gambia Onder 20, dat in de eerste ronde van de qualifiers afrekende met Sierra Leone Onder 20. In de derde en laatste kwalificatieronde behoort een krachtmeting met Ivoorkust Onder 20 tot de mogelijkheden.

De Afrika Cup voor Onder 20-teams wordt in februari en maart van 2017 gespeeld in Zambia.