Karim Loukili opgeroepen voor kwalificatie-interland

13 mei 2016
Middenvelder van FC Utrecht met Marokko Onder 20 in actie tegen leeftijdsgenoten uit Gambia.

Middenvelder Karim Loukili van FC Utrecht is met Marokko Onder 20 op pad. Loukili en diens land- en leeftijdsgenoten kruisen op zaterdag 21 mei de degens met Gambia Onder 20. De partij in het Independence Stadium in Bakau begint om 19.00 uur, Nederlandse tijd.

Het duel met de Gambianen wordt gespeeld in het kader van kwalificatie voor de Afrika Cup voor Onder 20-teams.

Marokko Onder 20 stroomt in de tweede ronde van het kwalificatietoernooi in. Daarin spelen de Marokkanen uit (in mei) en thuis (in juni) tegen Gambia Onder 20, dat in de eerste ronde van de qualifiers afrekende met Sierra Leone Onder 20. In de derde en laatste kwalificatieronde behoort een krachtmeting met Ivoorkust Onder 20 tot de mogelijkheden.

De Afrika Cup voor Onder 20-teams wordt in februari en maart van 2017 gespeeld in Zambia.