Finalewedstrijden: Pieter Vink en Björn Kuipers leidsmannen

17 mei 2016
Donderdag leidt Vink het heenduel, zondag fluit Kuipers de return van de finale van de play-offs om Europees voetbal.

Arbiter Pieter Vink leidt donderdag de wedstrijd Heracles Almelo – FC Utrecht. Zondag staat de return van de finale van de play-offs om Europees voetbal onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers.

Vink krijgt bij het leiden van Heracles Almelo - FC Utrecht assistentie van Terry Hoekstra en Johan Balder. Bas van Dongen is in het Polman Stadion de vierde official. Als vijfde en zesde official zijn respectievelijk Jeroen Manschot en Siemen Mulder aangesteld.

Zondag, als beide teams elkaar treffen in Stadion Galgenwaard, weet Kuipers zich langs de zijlijnen verzekerd van de assistentie van Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Rob van de Ven is die dag de vierde official en de vijfde en zesde official zijn Pol van Boekel en Richard Liesveld.