FC Utrecht O16 - ADO Den Haag O16 0-2

FCU begon de wedstrijd goed en voetbalde veelvuldig op de helft van ADO. Hieruit kwamen een aantal kansen welke niet benut konden worden. Naarmate de 1ste helft vorderde kwam ADO beter in het spel en kon aan het einde van de 1ste helft een corner verzilveren en op 0-1 komen.

In de 2de helft kon FCU niet meer tot het voetbal komen van de eerste helft en ging wat meer de lange bal spelen. Hierdoor kreeg FCU één kans, maar gaat deze helaas net over het doel. ADO kon nog een keer counteren en de 0-2 scoren wat tevens de einduitslag was.

AZ O13 - FC Utrecht O13 4-1

FCU startte de wedstrijd goed en kon de eerste tien minuten AZ goed partij bieden. Nadat AZ in de 12e minuut scoorde, bleef FCU proberen voetballend de oplossingen te zoeken. Maar AZ, een kampioens kandidaat waardig, wachtte geduldig op hun kansen en in de 17e minuut wisten ze een fout van FCU rirect af te straffen: 2-0. FCU bleef de druk naar voren zoeken en na een mooie pass en goed doorzetten werd in de 22e minuut de aansluitingstreffer gescoord: 2-1. Terwijl iedereen langs de kant nog dacht we nu misschien door konden drukken, lag de bal één minuut later alweer in ons doel, wederom strafte AZ een inschattingsfout genadeloos af: 3-1.

Na de rust golfde de wedstrijd op en neer en wist AZ nog één keert te scoren in de 38e minuut. Eindstand 4-1.

FC Utrecht O12 - FC Twente O12 3-4

Op een zonnige zaterdagmorgen in april stond de wedstrijd van FC Utrecht tegen FC Twente op het programma. In plaats van Twin Games werd er 4 keer 20 minuten 11 tegen 11 gespeeld. Met een aantal geblesseerden, was FC Utrecht niet op volle oorlogssterkte. Maar de jongens die vandaag moesten vlammen waren er klaar voor. FC Twente zette vroeg druk waardoor ze er moeilijk onderuit konden voetballen. Op een gegeven moment wist FC Utrecht er toch beter onderuit te voetballen. Ze konden zich meer focussen op de elementen, waarop ze de afgelopen week getraind hadden. In het laatste blok resulteerde dat in twee mooie doelpunten en werd de uitslag 3-4 voor FC Twente. Al met al een goede dag, waarin veel geleerd is en veel spelers hun POP doelen die ze vooraf gesteld hebben, hebben behaald!