Supercup-duels voor FC Utrecht O17 en FC Utrecht O15

14 juli 2015
Twee jeugdploegen kunnen in augustus al eerste prijs van seizoen pakken.

FC Utrecht O15 en FC Utrecht O17 strijden in augustus om de Supercup. Daarin komt de landskampioen uit tegen de bekerwinnaar. Al in augustus spelen twee jeugdploegen van FC Utrecht dus om de eerste prijzen van het seizoen.

FC Utrecht O17 legde afgelopen seizoen beslag op de landstitel en treft in de wedstrijd om de Supercup De Graafschap O17, dat als eerstedivisionist verrassend de KNVB Beker voor B-junioren wist te winnen. Het duel om de Supercup wordt op zaterdag 22 augustus in Utrecht gespeeld.

FC Utrecht O15 werd in de jaargang 2014/2015 tweede in de competitie. Omdat Ajax O15 zowel kampioen van de competitie werd als het bekertoernooi won, speelt FC Utrecht O15 tegen de Amsterdammers om de Supercup. Deze partij vindt op zaterdag 29 augustus plaats in Amsterdam.