Utrechts trio in voorselectie Oranje Onder 15

05 mei 2015
Dereck Darkwa, Mohammed Mallahi en Stijn Schilder in beeld voor oefeninterlands.

FC Utrecht’s talenten Dereck Darkwa, Mohammed Mallahi en Stijn Schilder behoren tot de voorselectie van Oranje Onder 15, dat later deze maand in Vriezenveen twee oefeninterlands speelt tegen Duitsland Onder 15.

Oranje Onder 15 komt in Delden op dinsdag 19 mei bij elkaar en er zijn in Vriezenveen wedstrijden tegen de Duitse talenten op donderdag 21 mei en zaterdag 23 mei. Of Darkwa, Mallahi en Schilder zich voor die oefenpartijen mogen voorbereiden, vernemen ze op dinsdag 12 mei. Dan maakt bondscoach Peter van Dort zijn definitieve selectie van 22 spelers bekend.

De voorselectie van Oranje Onder 15:
Doelmannen: Sem Custers (PSV), Terence Meuwese (Ajax), Jasper Schendelaar (AZ).
Verdedigers: Abdallah Aberkane (ADO Den Haag), Mitchel Bakker (Ajax), Sven Botman (Ajax), Tijn Daverveld (PSV), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Niels Ens (AZ), James Fofane (Ajax), Joey Jacobs (AZ), Elton Kusi (Vitesse), Robin Lathouwers (AZ), Kik Pierie (sc Heerenveen), Luka Prljic (FC Groningen/Cambuur), Ian Smeulers (Feyenoord), Daan van Unen (Sparta Rotterdam).
Middenvelders: Justin Baas (FC Volendam), Davy van den Berg (PSV), Kees de Boer (Ajax), Achraf El Bouchataoui (Feyenoord), Juan Familia-Castillo (Ajax), Mees Gootjes (FC Groningen/Cambuur), Rodney Huijgen (Feyenoord), Peer Koopmeiners (AZ), Andrew Mendonca (FC Twente), Tristan van Noorloos (Willem II), Stijn Schilder (FC Utrecht), Giovanni de la Vega (Ajax).
Aanvallers: Thomas Buitink (Vitesse), Dereck Darkwa (FC Utrecht), Brad van Hoeven (Sparta Rotterdam), Daniel van Kaam (FC Groningen/Cambuur), Maurice Kone (FC Twente), Keyennu Lont (AZ), Mohammed Mallahi (FC Utrecht), Daishawn Redan (Ajax), Abdul Sankoh (Sparta Rotterdam).