Uitslagen FC Utrecht Academie 18 april 2015

18 april 2015
De eerste nederlaag voor O15. O13 heeft zich veilig gespeeld met een klinkende overwinningen op FC Volendam O13. Een gelijkspel voor O12.

PSV O15 - FC Utrecht O15 2-0

FC Utrecht O15 ging op bezoek bij PSV O15. Eerder dit seizoen werd het 1-1 in Utrecht in een spannende wedstrijd. Al heel snel komt PSV terecht op voorsprong via een prachtig uitgespeelde aanval, waarbij alle FC Utrecht spelers net een stap te laat kwamen. FC Utrecht speelde erg slap, kwam niet aan voetballen toe en wist weinig tot geen kansen bij elkaar te sprokkelen. In de 15e minuut werd het ook nog 2-0 voor PSV. Een vrije trap werd rechtstreeks in de verre hoek geschoten.

De tweede helft was het voor FC Utrecht een totaal andere wedstrijd. Er kon veel beter druk uitgeoefend worden door FC Utrecht en ook speelde het bijna de gehele tweede helft op de speelhelft van PSV. Er volgde een schot op de lat, een kopbal die van de lijn werd gehaaldd en een kopbal net over. Er volgden hierna nog een aantal kansen. Helaas ging de bal er niet in. Op basis van de tweede helft zat er zeker meer in. Volgende week komt Willem II op bezoek en kan FC Utrecht opnieuw aan de bak om de punten binnen te halen.

FC Volendam O12 - FC Utrecht O12 2-2

Een uitwedstrijd tegen Volendam op een mooie zaterdagmorgen. Een wedstrijd vol strijd, waarin FCU twee keer ongelukkig op een achterstand kwam. Gelukkig kwamen ze snel weer terug en werd er twee keer verdiend een achterstand weggepoetst. Helaas kon FCU niet doordrukken naar een overwinning en bleef het 2-2.

Meer foto's op www.rij13sportfotografie.nl