FC Utrecht O16 - Feyenoord O16 0-0

Beide teams begonnen direct met goed druk zetten op de bal maar doordat FCU wat onnauwkeuriger was in de passing was er in de eerste helft behoorlijk wat balverlies. Feyenoord komt in de eerste helft tot één kans maar doordat de achterhoede erg goed dtond, bleef het bij deze kans.

In de tweede helft een iets ander beeld, FCU probeerde het iets meer voetballend op te lossen en dit resulteerde in meer balbezit dan in de eerste helft. Dit resulteerde in de tweede helft in twee goede kansen die niet benut konden worden. Feyenoord zag een inzet nog op de paal eindigen, een gelukje voor FCU. Al met al een terechte uitslag op basis van de kansenverdeling.

FC Utrecht O15 - PSV O16 1-1

Het was een mooi affiche voor de spelers van FCUt thuis tegen PSV O15. Beide ploegen hadden nog geen wedstrijd verloren en zouden er een goede wedstrijd van maken vandaag. De eerste helft zijn beide teams een lange tijd aan elkaar gewaagd. FCU kopt éénmaal over vanuit een hoekschop Verder weten beide ploegen nauwelijks kansen te creëeren. Het is duidelijk dat de verdedigende organisatie aan beide kanten goed stond. Toch viel in de 33ste minuut de 1-0 voor FCU. Een mooie vallende bal wordt gecontroleerd door de aanvaller en uit de draai in de verre hoek binnengeschoten. 1-0 is dan ook meteen de ruststand.

Ook de tweede helft gingen beide teams weer gelijk op. In de 48ste minuut maakte PSV de 1-1 via een geweldige rush van de centrale verdediger. Deze maakte een kaats met de spits en wist de bal vervolgens zelf langs de keeper te schieten. Ook de minuten daarna bleven spannend met een kopbal net over van FCU en een scrimmage voor de goal van FCU die op de lat belandde. Een minuut voor tijd kreeg FCU nog een vrije schietkans binnen het zestienmetergebied, maar de bal ging net naast. Met deze kans had FCU de wedstrijd nog naar zich toe kunnen trekken, maar over de gehele wedstrijd gezien, konden beide teams tevreden zijn met de puntendeling.