Sparta Rotterdam O16 - FC Utrecht O16 3-0

In de eerste helft een goed spelend FCU wat met goed positiespel steeds één man meer had op het middenveld. Na diverse goede aanvallen kreeg FCU vier hele goede kansen, welke helaas niet benut werden en zodoende begon de rust in 0-0.

In de tweede helft startte Sparta in de 2de minuut een goede counter vanaf links en kon hiermee de 1-0 scoren. Na dit doelpunt kwam FCU niet meer tot het spel van de eerste helft en zodoende kreeg Sparta meer kansen en scoorden zij nog eens tweemaal. Einduitslag: 3-0.

Willem II O15 - FC Utrecht O15 1-2

In het eerste kwartier werd een slecht O15 overlopen door Willem II. Overal kwam FCU een stap te laat. Er was totaal geen strijd en inzet. Daarnaast werden er aanvallend slechte keuzes gemaakt. FCU werd alleen gevaarlijk uit counters en standaardsituaties. Willem II kwam dan ook terecht op een 1-0 voorsprong uit een hoekschop.

De tweede helft zagen we een ander FCU op het veld. Het was aanvallend dominanter en speelde veelal op de helft van de tegenstander. Wel bleven de keuzes vooruit vaak erg matig. Vanaf de 48ste minuut moest Willem II verder met 10 man. FCU profiteerde hiervan door een doelpunt te scoren via een kopbal uit een hoekschop en een tweede doelpunt via een combinatie door de as van het veld. FCU stal de punten door middel van een 1-2 overwinning en blijft hierdoor meedoen om de bovenste plekken in de Eredivisie.

FC Utrecht O13 - Almere City O13 4-3

Op deze regenachtige zaterdag begonnen we goed aan de wedstrijd. Vroeg druk zetten leidde tot veel balbezit. Na 9 minuten werd het via een voorzet van de linkerkant  1–0 door een geweldige kopbal. In de eerste helft kwam Almere City toch nog op 1 -1 door een penalty.

Na rust was FCU even de weg kwijt en kwam op een 1 -3 achterstand. Hierna gingen we dieper spelen en weer eerder druk zetten. Dit resulteerde in 3 doelpunten. De laatste twee minuten verliepen rommelig, maar de 3 punten waren binnen.