Petersen houdt Venema en Vink stand-by

03 februari 2015
FC Utrecht-tweetal mag nog altijd hopen op deelname aan toernooi in Portugal met Oranje Onder 16.

Aanvaller Nick Venema en doelman Menno Vink van FC Utrecht O16 behoren niet tot de definitieve selectie van Oranje Onder 16, die binnenkort naar Portugal afreist voor deelname aan een toernooi. Het tweetal staat, zoals dat heet, op de stand-bylijst.

Dat wil zeggen dat bondscoach Edwin Petersen Venema en Vink weliswaar nu nog niet in zijn keurkorps heeft opgenomen, maar dat alsnog kan doen in geval van bijvoorbeeld een blessure of ziekte bij één van de geselecteerde spelers.

Aan het toernooi, dat in de Algarve wordt gespeeld, doen naast Oranje Onder 16 ook Duitsland Onder 16, Spanje Onder 16 en gastheer Portugal Onder 16 mee. De wedstrijden worden allemaal gespeeld in Estadio Vila Real de Santo Antonio, respectievelijk op 12, 14 en februari.