Boerenkoolavond 2014: Een uniek samenzijn

16 december 2014
FC Utrecht zet vrijwilligers in het zonnetje tijdens traditionele eindejaarsbijeenkomst.
Editie 2014 van de jaarlijkse Boerenkoolavond van FC Utrecht gaat de boeken in als een heel succesvolle. Tijdens het gezellige samenzijn, dat jaarlijks wordt georganiseerd voor de vrijwilligers van de club als blijk van dank voor hun tomeloze inzet, stond gisteravond (dinsdag) in het Postillion Hotel in Bunnik het wij-gevoel centraal. Vrijwilligers, trainers, jeugdtrainers, spelers, jeugdspelers, medewerkers: allemaal zetten zij zich vol overgave in voor FC Utrecht, en allemaal waren zij van de partij bij de Boerenkoolavond.

De honderden aanwezigen kregen hun maaltijd uitgeserveerd van Algemeen Directeur Wilco van Schaik, Financieel Manager Michel Baas, Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff, Technisch Manager & Hoofd Opleidingen Henny Lee, trainer/coach Robby Alflen, senior coach Harry van den Ham, assistent-trainer Sjors Ultee en teammanager Marcel Mul. Af en aan liepen zij met borden 

Er waren tafelindelingen gemaakt, waardoor het kon dat pak 'm beet een speler van het eerste elftal, een talent van FC Utrecht O9, een hoofdsteward en een kantoormedewerker van de club met elkaar aan de praat raakten over zichzelf én natuurlijk de club. Dat leverde tal van leuke, inspirerende en gezellige gesprekken en kennismakingen op.

Na afloop van de maaltijd bleven veel vrijwilligers en spelers nog gezellig met elkaar praten over hun inzet bij FC Utrecht. Deze traditie van al meer dan 25 jaar zorgt ervoor dat iedereen bij de club met elkaar verbonden is. Daarmee groeit het besef dat ieder in zijn of haar rol waardevol voor de club is.