Vrijdagochtendtraining om 10.30 uur in stadion

14 augustus 2014
De selectie van FC Utrecht traint vrijdag in het stadion. De oefensessie is gewoon bij te wonen vanaf de Bunnikside.
Het eerste elftal van FC Utrecht traint vrijdagochtend niet op Sportcomplex Zoudenbalch. Om 10.30 uur gaat de training dit keer van start in Stadion Galgenwaard. De oefensessie kan woerden bijgewoond vanaf de Bunnikside en is vrij toegankelijk.

In aanloop naar de eerste thuiswedtrijd van FC Utrecht in de Eredivisie wordt ook zaterdag nog getraind. Deze training, die eveneens om 10.30 uur begint, wordt wel gewoon op het trainingscomplex afgewerkt.

De wedstrijd FC Utrecht – Willem II begint aanstaande zondag in Stadion Galgenwaard om 14.30 uur. Tot morgen (vrijdag) 15.00 uur kun je als seizoenkaarthouder een gratis extra kaartje voor dit duel bestellen. Dat kan door HIER te klikken. Wie neem jíj mee naar de thuiswedstrijd tegen Willem II?