Run op vriendenkaarten door seizoenkaarthouders

13 augustus 2014
Al meer dan 2.500 FC Utrecht-supporters nemen iemand mee naar de thuiswedstrijd tegen Willem II.

Aan belangstelling voor de actie 'Neem iemand mee naar de thuiswedstrijd tegen Willem II' geen gebrek. Al ruim 2.500 seizoenkaarthouders van FC Utrecht hebben gebruik gemaakt van de kans een vrijkaartje te bestellen voor het Eredivisieduel van aanstaande zondag.

FC Utrecht biedt zijn seizoenkaarthouders, als blijk van dank voor hun vertrouwen in de club en het elftal, een vrijkaartje aan voor de thuiswedstrijd tegen Willem II. Dat kaartje kan tot aanstaande vrijdag, 15.00 uur, via DEZE link worden besteld.

Dat er gretig gebruik zou worden gemaakt van de kans gratis een vriend of familielid te laten ervaren hoe bijzonder de sfeer in Stadion Galgenwaard is, had Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht wel verwacht. "Maar dat het zó’n storm zou lopen, had ik niet vermoed. In de FC Utrecht Fanshop is het de hele dag door een komen en gaan van fans die hun vrijkaartje komen oppikken", glundert Van Schaik. "Velen doen dat geheel in stijl, in FC Utrecht-kledij. Een genot om te zien. Het bewijst eens te meer hoe zeer deze club leeft in de stad Utrecht én omstreken en hoe belangrijk de seizoenkaarthouders zijn voor FC Utrecht.