Ayoub in voorselectie Nederlands Beloftenelftal

20 augustus 2014
Middenvelder van FC Utrecht door keuzeheer Reynierse opgenomen in 33-koppige voorselectie voor duel met leeftijdsgenoten uit Tsjechië.
Middenvelder Yassin Ayoub van FC Utrecht is door Remy Reynierse opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Beloftenelftal. De 20-jarige voetballer maakt deel uit van een voorgeselecteerde groep van 33 spelers.

Keuzeheer Reynierse maakt op vrijdag 29 augustus zijn definitieve selectie bekend. Met dat gezelschap werkt de bondscoach vervolgens toe naar een treffen met het Tsjechisch Beloftenelftal. Dat team is op donderdag 4 september de tegenstander van de Nederlanders in een oefeninterland die wordt gespeeld in 's-Gravenzande op het sportpark van de plaatselijke FC.

FC Utrecht-middenvelder Ayoub kwam in het verleden al uit voor diverse vertegenwoordige jeugdelftallen, zoals Oranje Onder 19 en Jong Oranje.