Actie: Neem iemand mee naar het duel met Willem II

12 augustus 2014
Seizoenkaarthouders krijgen extra kaart voor eerste thuisduel van nieuwe Eredivisieseizoen.

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht wordt door de club de mogelijkheid geboden een gratis extra kaartje aan te vragen voor de eerste thuisduel van de nieuwe Eredivisiejaargang. ‘Neem iemand mee naar de thuiswedstrijd tegen Willem II om de sfeer in de Galgenwaard te proeven’, is dus het credo.

De seizoenkaarthouders van FC Utrecht worden per e-mail aangeschreven en via deze weg – de officiële website van de club – benaderd door FC Utrecht. “Bijna tienduizend mensen hebben hun plekkie voor het nieuwe seizoen al besteld. Die mensen willen wij danken voor hun vertrouwen in FC Utrecht en als blijk van waardering de mogelijkheid bieden iemand mee te nemen naar de thuiswedstrijd tegen Willem II op zondag 17 augustus”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht. “Zij kunnen dan aan één van hun familieleden of vrienden laten beleven hoe mooi een middagje Galgenwaard is.”

Heb jij een seizoenkaart van FC Utrecht en wil jij jouw gratis kaart voor Willem II-thuis aanvragen? Klik dan HIER om het aanvraagformulier in te vullen en voor meer informatie over de actie.