De kaartverkoop voor de wedstrijd FC Utrecht – Sporting Lissabon is vanmorgen (woensdag) om 10.00 uur van start gegaan in de FC Utrecht Fanshop. Direct nadat de deuren van de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard open gingen, meldden de eerste belangstellenden zich voor tickets voor het oefenduel met de Portugese grootmacht.

De wedstrijd FC Utrecht – Sporting Lissabon wordt aanstaande zaterdag gespeeld op Sportcomplex Zoudenbalch. Het treffen met de Portugezen begint om 18.00 uur. Tickets kosten 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd tot en met 12 jaar en 65-plussers. Gouden Seizoenkaarthouders hebben gratis entree bij de wedstrijd tegen Sporting Lissabon, dat deze week op trainingskamp is in Nederland.

Aanstaande zaterdag wordt bij de kassa's van Sportcomplex Zoudenbalch behoorlijke drukte verwacht. FC Utrecht raadt het supporters die de wedstrijd willen bezoeken en in de gelegenheid zijn in de voorverkoop een kaartje aan te schaffen dan ook aan dat te doen. De kassa's gaan zaterdag om 16.30 uur open.