Oefenwedstrijd nummer vier staat voor de deur voor het eerste elftal van FC Utrecht. De ploeg van trainer/coach Robby Alflen is op dit moment op trainingskamp in Zeeland en speelt morgenavond (dinsdag) een vriendschappelijk duel. In Serooskerke is vanaf 19.00 uur de plaatselijke voetbalvereniging de opponent van de Utrechters.

Draad oppakken
FC Utrecht speelde tot nu toe drie vriendschappelijke wedstrijden in aanloop naar de start van de Eredivisie. In De Meern werd het Regioteam met 2-4 geklopt, waarna tegen de Eersteklassers vv Benschop (0-7) en JSV Nieuwegein (0-5) dikke overwinningen werden geboekt. Toch was oefenmeester Alflen over het vertoonde spel tegen JSV niet helemaal tevreden. Wat dat betreft is het zaak dat FC Utrecht de goede draad tegen de Zeeuwen weer oppakt.

vv Serooskerke Derdeklasser
Het vlaggenschip van vv Serooskerke komt uit in de Derde Klasse van het KNVB-district Zuid I. Afgelopen seizoen kwamen de Zeeuwen nog uit in de Tweede Klasse, maar daarin handhaafde het zich niet.

Einde van een fase
Met vv Serooskerke-uit komt er voor het eerste team van FC Utrecht een einde aan de eerste fase van de voorbereiding, waarin het sparde met een viertal amateurteams. Zondag staat er een opponent van een heel andere orde op het veld. Die dag, aansluitend op de Open Dag, neemt FC Utrecht het op tegen de Schotse subtopper Dundee United.

Live verslag via Twitter
Supporters van FC Utrecht die niet afreizen naar Zeeland om de oefenpartij te bekijken, kunnen via Twitter op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op en rondom het veld. Via het account @fcutrechtmatch doet FC Utrecht rechtstreeks verslag van de wedstrijd vv Serooskerke – FC Utrecht. Meepraten op Twitter over de wedstrijd? Gebruik dan #serutr en #fcutrecht.
 
Informatie voor bezoekers
Kaartjes voor de wedstrijd vv Serooskerke – FC Utrecht zijn in Zeeland aan de kassa’s verkrijgbaar. Voor kinderen t/m 15 jaar kost een entreebewijs 5 euro. Volwassenen betalen 10 euro voor een ticket. Bij het entreebewijs is één consumptie inbegrepen. Het adres van Sportpark Noordhout is Kadetweg 4, Serooskerke.