Zeven leerlingen van De Baanbreker uit IJsselstein hebben afgelopen week hun snuffelstage bij FC Utrecht afgesloten. Het zevental werd door de club in het zonnetje gezet als dank voor bewezen diensten en ontving een certificaat uit handen van Algemeen Directeur Wilco van Schaik.

In de Board Room van Stadion Galgenwaard richtte Van Schaik het woord tot het zevental, dat gedurende zestien weken één dag in de week allerhande werkzaamheden verrichtte voor FC Utrecht. "Dat hebben deze enthousiaste kids uitstekend gedaan", was Van Schaik lovend. "Ze hebben goed en baanbrekend werk geleverd en mogen dan ook met recht échte Baanbrekers genoemd worden!"

De Baanbreker is een school voor praktijkonderwijs waar leerlingen worden begeleid om een zo zelfstandig mogelijke positie in de maatschappij in te gaan nemen met een passende arbeidsplaats. Bij FC Utrecht worden de jongeren voorbereid op een toekomstige stageplaats.

FC Utrecht is erg blij met de hulp die het jaarlijks krijgt van de leerlingen van De Baanbreker. De club wenst de jongeren veel succes met hun vervolgstage.