Twaalf teams bij toernooi 5e en 6e generatie

13 juni 2014
Anderhalve week nadat inschrijving FC Utrecht 5e en 6e Generatie Voetbaltoernooi startte, is deelnemersveld al vol.
Anderhalve week nadat de inschrijving voor het FC Utrecht 5e en 6e Generatie Voetbaltoernooi van start is gegaan, is het deelnemersveld voor het supportersvoetbaltoernooi al helemaal vol. Twaalf teams nemen het op zaterdag 21 juni op Sportpark De Vryheit van voetbalvereniging DESTO tegen elkaar op. Onder meer titelverdediger ‘De toekomst van Utrecht’ is van de partij.

Het toernooi wordt speciaal voor supporters tussen de 16 en 24 jaar (de zogeheten 5e en 6e generatie) georganiseerd om hen te bedanken voor hun betrokkenheid en ondersteuning in het afgelopen seizoen. De teams bestaan uit acht personen en spelen zeven tegen zeven op een half veld.