Ben jij een FC Utrecht-supporter, tussen de 16 en 24 jaar oud en houd je van voetballen? Schrijf je dan in voor het FC Utrecht 5e en 6e Generatie Voetbaltoernooi, dat door FC Utrecht wordt georganiseerd om een succesvol ‘FC Utrecht-jaar’ af te sluiten. Het toernooi wordt op zaterdag 21 juni op Sportpark De Vryheit van amateurvereniging DESTO gespeeld. Je kunt je met een eigen team van acht man aanmelden.

Het toernooi wordt speciaal voor supporters tussen de 16 en 24 jaar (de zogeheten 5e en 6e generatie) georganiseerd om hen te bedanken voor hun betrokkenheid en ondersteuning in het afgelopen seizoen. De teams bestaan uit acht personen en spelen zeven tegen zeven op een half veld. De duels worden in goede banen geleid door een aantal scheidsrechters in opleiding.

Je hebt tot uiterlijk 16 juni 2014 de tijd om je in te schrijven. FC Utrecht organiseert dit toernooi jaarlijks en de hoop is dan ook dat het enthousiasme ook voor editie 2014 groot is en dat er veel inschrijvingen binnen komen. Er kunnen maximaal 12 teams deelnemen, dus schrijf je zo snel mogelijk in! Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: cupfighters@fcutrecht.nl.