Bart Ramselaar van O19 tekent contract bij FC Utrecht

21 mei 2014
FC Utrecht heeft jeugdspeler Bart Ramselaar (17) voor drie jaar vastgelegd. De creatieve middenvelder speelt komend seizoen nog in FC Utrecht O19.
FC Utrecht heeft de 17-jarige jeugdspeler Bart Ramselaar voor drie jaar vastgelegd. De creatieve middenvelder, die komend seizoen net als dit seizoen voor FC Utrecht O19 gaat uitkomen, tekent een contract dat hem tot de zomer van 2017 aan FC Utrecht verbindt.

“Bart is een jongen die nu vier jaar in de opleiding speelt, die zich gaandeweg het vorige seizoen in de basisploeg heeft gespeeld bij O19 en in korte tijd is uitgegroeid tot een bepalende speler”, zegt Henny Lee, Hoofd Opleidingen en Technisch Manager van FC Utrecht. “Hij heeft de kwaliteiten om in balbezit bepalend te zijn en is dit seizoen fitter en sterker geworden. Komend seizoen is voor hem een voortrekkersrol weggelegd in O19.”

De uit Amersfoort afkomstige Ramselaar is blij met het vertrouwen dat de club in hem heeft. “Hier straalt vertrouwen uit; ik ben heel blij”, zegt de middenvelder. “Ik ben pas A-junior, volgend seizoen ook nog. Dit is een jongensdroom die uitkomt. Ik moet hard blijven werken om de volgende stap te maken. Uiteindelijk wil je toch spelen in de Galgenwaard.”