Vandaag is om 17.45 uur weer een nieuwe uitzending van FC Utrecht.TV op FOX Sports Eredivisie 1 te zien. Deze week een item met Steve De Ridder en Mark Diemers en aandacht voor het bezoek aan Wilhelmina Kinderziekenhuis. Tijdens FC Utrecht- Heracles Almelo is Jacob Mulenga gevolgd door FC Utrecht.TV. In de week van FC Utrecht aandacht voor meer nieuws rondom de club, met onder andere docenten van jeugdspelers die FC Utrecht bezoeken.

Jacob Mulenga
De Zambiaanse aanvaller van FC Utrecht is deze week tijdens de wedstrijd gevolgd door FC Utrecht.TV. Tegen Heracles Almelo was de aanvaller wederom belangrijk voor de ploeg van trainer Jan Wouters. In dit item exclusieve wedstrijdbeelden van de nummer 9 van FC Utrecht.

Steve De Ridder en Mark Diemers
FC Utrecht.TV is een avond op stap gegaan met de aanvaller en middenvelder van FC Utrecht. Beide heren houden van lekker eten en zijn daarom regelmatig in een goed restaurant te vinden. In dit item gaan Steve en Mark uit eten in hun favoriete restaurant in Maarssen, waar ze het liefst elke week een hapje eten.

Wilhelmina Kinderziekenhuis
Vorige week heeft de selectie van FC Utrecht, inclusief de trainers- en begeleidingsstaf, een bezoek gebracht aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Afgelopen zondag waren honderden kinderen van het WKZ op bezoek bij FC Utrecht-Heracles Almelo. FC Utrecht.TV was aanwezig op beide dagen en heeft, met hulp van speciale verslaggever Delano, een bijzonder item gemaakt.

Herhaling
De uitzending van FC Utrecht.TV duurt een kwartier en wordt om 18.45 en 22.35 uur herhaald op FOX Sports Eredivisie 3. Om 19.45 uur wordt de uitzending herhaald op FOX Sports Eredivisie 5.