Al meer dan tweeduizend supporters hebben zich voor aankomend seizoen verzekerd van hun ‘Plekkie’ in Stadion Galgenwaard! Sta jij ook volgend seizoen weer achter FC Utrecht? Ruim tweeduizend supporters zijn jou al voorgegaan, volg jij? Klik -HIER- om jouw seizoenkaart te verlengen.  

Zorg dat je er snel bij bent!
Als je ook volgend seizoen verzekerd wilt zijn van jouw vaste plaats in Stadion Galgenwaard, verleng dan voor 1 mei je seizoenkaart! Vanaf 1 mei zullen alle niet verlengde reserveringen vervallen en de plaatsen zullen beschikbaar komen in de vrije verkoop. Voor meer informatie over seizoenkaarten in het seizoen 2014/2015 klik -HIER-.

Belangrijkste punten op een rij
Onlangs heb je van FC Utrecht een brief ontvangen over de seizoenkaart verlenging. De belangrijkste punten uit deze brief hebben wij voor jou op een rij gezet:

- Verlengen tot wederopzegging is niet meer mogelijk. Iedere supporter met een seizoenkaart in het seizoen 2013/2014 moet de verlenging van de seizoenkaart dus online bevestigen.
- Verlengen doe je -HIER- snel en gemakkelijk.
- Persoonsgegevens wijzig je en vul je -HIER- aan.
- Wanneer je voor het seizoen 2014/2015 een andere plaats wilt dan je in het seizoen 2013/2014 hebt, dan kun je dit online doorgeven.
- Indien je kiest voor termijnbetaling, houd er dan rekening mee dat je hier in verband met regelgeving tot de vijftiende van de maand waarin je de seizoenkaart bestelt voor kan kiezen. Na die datum vervalt een termijn.
- De betaling van de seizoenkaart voor het seizoen 2014/2015 gaat via iDEAL of automatische incasso. Bij termijnbetaling wordt 2,50 euro administratiekosten per incasso berekend.
- Niet-verlengde plaatsen gaan vanaf 2 mei in de vrije verkoop.
- Wanneer je nog geen seizoenclubuitkaart of Gouden Seizoenkaart hebt, maar deze vanaf het seizoen 2014/2015 wel wilt, geef dit dan aan bij jouw online verlenging en stuur een recente pasfoto met je relatienummer en NAW-gegevens naar: FC Utrecht, Postbus 85159, 3508 AD Utrecht.

Heb je vragen?
Mocht je als seizoenkaarthouder nog vragen hebben, of kom je er niet uit? Neem dan contact op met FC Utrecht Ticketing. Dit doe je door een e-mail te sturen naar ticketing@fcutrecht.nl of door te bellen naar het nummer 030 – 888 5555.