Ruim dertig FC Utrecht Tigers waren afgelopen week op bezoek bij hoofdsponsor HealthCity voor een fitness clinic. De FC Utrecht Tigers is de nieuwste supportersclub van FC Utrecht. De Tigers is bedoelt voor kinderen tussen 13 en 16 jaar oud zodat de leden van de FC Utrecht Junior Tigers, de kidsclub van FC Utrecht, ook nu hun 13de verjaardag verbonden blijven als supporter aan FC Utrecht.

Eerste helft
Rond 15:00 uur stroomden de eerste FC Utrecht Tigers al binnen en een half uur later kon de eerste helft beginnen. Onder de enthousiaste en professionele begeleiding van HealthCity begon de eerste workshop met een pittige warming-up. Na de start van de workshop kwam de grote verrassing van de middag. De eerste elftalspelers Willem Janssen en Cedric van der Gun kwamen binnen. Zij deden tijdens verschillende oefeningen, die in het teken stonden van samenwerken, fanatiek mee met de Tigers.

Rust
Na driekwartier hard werken konden de Tigers met hun helden op de foto en konden ze al hun vragen stellen. Hier werd dan ook flink gebruik van gemaakt! “Ik heb nog nooit een speler van zo dichtbij gezien. Ze zijn heel aardig, maar soms spelen ze wel en beetje vals”, aldus één van de FC Utrecht Tigers.

Tweede helft
Na de pauze werd de groep in tweeën gesplitst en konden de Tigers ook individueel een prijs winnen, waardoor de deelnemers extra hun best deden. Er werd gefietst, geroeid en hardgelopen waarbij de zweetdruppels rijkelijk vloeiden. Uiteindelijk leverde het twee winnaars op die zijn uitgenodigd om de wedstrijd FC Utrecht- Feyenoord vanaf de hoofdtribune te komen bekijken.