Audrey di Tommaso, de weduwe van David di Tommaso heeft zondag na de wedstrijd het borstbeeld van David op de Bunnikside onthuld. Ze deed dit samen met de voorzitter van de SupportersVereniging FC Utrecht, Teun den Hartog. Nadat het beeld onder luid applaus en gezang van de supporters werd onthuld, zong zanger Ronnie van Bemmel het favoriete nummer van DiTo ‘Ti Amo’ op, ter nagedachtenis aan ‘de eeuwige nummer 4’.

Beeld
“Het idee voor een standbeeld was er al jaren, maar nu is het zover en wat een mooi resultaat”, sprak Teun den Hartog bij het onthullen van het beeld. “Hier op de Bunnikside hoort het borstbeeld van Di Tommaso te staan. Hier, waar hij na afloop van wedstrijden vaak een biertje kwam drinken. De supporters zullen dat nooit vergeten. David blijft voor altijd in ons hart.

Spelers van toen
”Bij de onthulling was ook een aantal voormalig FC Utrecht-spelers aanwezig, die samen met Di Tommaso speelden. Onder anderen Hans van der Haar en Franck Grandell waren namens de spelers aanwezig. Namens de staf waren John van Loen en Evert Nagtegaal bij on onthulling op de Bunnikside. Ook clubicoon en toenmalig aanvoerder Jean-Paul de Jong sprak enkele woorden. “David was een geliefd persoon, een echte vakman en zeer professioneel”, sprak De Jong. “Ik ben trots dat wij als club de herinnering aan David op deze manier levend houden.