FC Utrecht speelt zondag in Stadion Galgenwaard tegen NAC Breda. De wedstrijd begint om 14.30 uur, maar als jij jouw voetbalmiddag al eerder wilt beginnen ben je vanaf 13.00 uur van harte welkom op Fan Village! Op het plein voor de Cityside kunnen jong en oud alvast warm worden voor de wedstrijd. Met tal van leuke voetbalattracties, de frietkraam van huiscateraar Maison van den Boer en uiteraard een signeersessie met Jan Wuytens en Anouar Kali, belooft het een gezellige middag te worden!

Crazy Voetbal
De bezoekers van Fan Village kunnen net als voorgaande keren deelnemen aan de bekende voetbalcompetities. Ben jij goed in hooghouden, heb je een snoeihard schot of kan jij zeer gericht schieten? Zet dan een zo hoog mogelijke score neer of verdedig je huidige score en wie weet win jij aan het einde van het seizoen een mooie prijs. Naast deze competities zijn er ook andere voetbalattracties te vinden op Fan Village, zoals ‘Crazy Voetbal’. Hierbij moet je zien te balanceren op een bewegende bal, waarbij degene die het langst blijft zitten een mooie prijs wint.

Vergeet niet je FC Utrecht-petje, -shirtje of -sjaaltje mee te nemen, want Jan Wuytens en Anouar Kali brengen een bezoek aan Fan Village om handtekeningen uit te delen of met je op de foto te gaan. Heb je niets bij je om te laten voorzien van een handtekening? Bezoek dan de FC Utrecht Fanshop die met een stand aanwezig is op Fan Village.

Kaarten voor de wedstrijd tegen NAC Breda zijn nog steeds verkrijgbaar. Kaarten kopen is mogelijk via internet, de fanshop of één van de TicketBox-verkooppunten. Internetverkoop loopt nog tot en met donderdag 18 april. Verkoop via de overige kanalen is mogelijk tot en met zaterdag 20 april. Op de wedstrijddag zelf zijn de kassa’s op Fan Village vanaf 12.30 uur geopend. Voor het duel van zondag is sprake van vrije verkoop!