FC Utrecht heeft de afgelopen jaren weinig tegen PEC Zwolle gespeeld en dat is te merken. De uitwedstrijd tegen PEC Zwolle van aanstaande zondag is populair onder de supporters. Ben jij er ook bij in het IJsseldelta Stadion om de ploeg te steunen? De kaartverkoop is in volle gang en loopt nog tot en met donderdag 25 april.

De wedstrijd in Zwolle is te bezoeken via een autocombi en buscombi. Autocombikaarten kosten € 14,- per stuk en zijn alleen te verkrijgen in de fanshop. Het omwisselen vindt plaats op de wedstrijddag aan de A28 bij parkeerplaats Dasselaar ter hoogte van Harderwijk tussen 12.45 en 13.15 uur. Buscombikaarten kosten € 25,- per stuk en zijn online, in de fanshop en bij één van de TicketBox-verkooppunten te verkrijgen.

De kaartverkoop loopt nog tot en met donderdag 25 april. Buiten de uitkaarthouders kunnen ook seizoenkaarthouders een kaart kopen voor deze wedstrijd. Ook voor de seizoenkaarten geldt dan dat deze persoonsgebonden is en de houder van de seizoenkaart ook de wedstrijd moet bezoeken. Er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar.