FC Utrecht O14 speelde dinsdagavond een inhaalwedstrijd tegen Sparta. In Rotterdam verloor FC Utrecht met 3-2 na een 2-1 ruststand.Dinsdagavond werd de inhaalwedstrijd gespeeld tegen Sparta O14. Sparta was de thuisploeg op Zoudenbalch. Utrecht begon gehavend aan de wedstrijd, miste op diverse posities spelers door blessures en schorsingen.

De wedstrijd begon heel rommelig. Utrecht leek er in de eerste 15 minuten niet bij te zijn. Er werd niet scherp gedekt en vanaf de linkerkant kwam Sparta iedere keer gevaarlijk voor het Utrechtse doel. In de 06 minuut viel de 1-0  vanuit een counter van Sparta. In de 11de minuut na een schitterde aanval, wederom over links viel de 2-0. De Utrecht defensie reageerde heel traag op een schot die via de lat terugkwam en werd ingekopt door een Sparta speler. Utrecht werd eindelijk wakker en begon te voetballen zoals de afgelopen weken. Er werd veel meer druk gezet en Utrecht dicteerde op de helft van Sparta. De 2-1 viel in de 34ste minuut na een voorzet van rechts werd de bal goed ingeschoten. Deze treffer gaf de jongens een goede spirit zo net voor het fluitsignaal einde 1ste helft.

De koppies stonden weer scherp en vanaf de 35ste minuut ging Utrecht vol aan de bak. In de 39ste minuut viel de 2-2. Zeer terecht. Een prachtige goal vanuit een vrije trap vanaf 20 meter. Sparta was geen schim meer van de eerste helft Utrecht had volledig het heft in handen. Kansen te over, de 2-3 hing in de lucht, maar met alle goede bedoelingen . De bal wilde er niet in. In de 61ste minuut kreeg Sparta een corner. Er werd niet scherp gedekt en Sparta scoorde de 3-2 volledig tegen de verhoudingen in. Utrecht deed nog wat wanhoopspogingen maar het mocht niet baten. Eigenlijk kan je concluderen dat de wedstrijd al in de eerste 15 minuten was gespeeld.