Wil je nog gebruik maken van de mogelijk om je nieuwe seizoenkaart in negen termijnen te betalen? Doe dit dan vóór donderdag 25 april. Doe jij jouw verzoek tot gespreid betalen later, dan betaal je in acht termijnen. Dus hoe langer je wacht, hoe minder het aantal termijnen waarin je betaalt. Het bedrag dat je per maand betaald wordt dan ook hoger.

Als je volgend seizoen op je vertrouwde stoel wilt zitten in Stadion Galgenwaard en dus je huidige kaart wil verlengen, dan is dat nog mogelijk tot 1 mei. Vanaf 1 mei gaan de kaarten namelijk in de vrije verkoop en is het dus mogelijk dat iemand anders volgend seizoen op jouw stoel zit. Wees er dus snel bij!

Met een seizoenkaart bij FC Utrecht ben je in het seizoen 2013/14 verzekerd van alle thuiswedstrijden van FC Utrecht in de Eredivisie. Hiernaast zie je ook de thuisduels in de KNVB-beker tot de 1/8 finale. Mocht FC Utrecht aan het einde van het seizoen play-offs om Europees voetbal moeten spelen, dan ben je ook hier bij de thuiswedstrijden aanwezig.

Wil je meer informatie over het verlengen of bestellen van een nieuwe seizoenkaart? Klik dan -HIER-.