FC Utrecht O17 verloor dit weekeinde van hekkensluiter Almere City B1. Tot 18 minuten voor tijd was er niets aan de hand en had FC Utrecht nog geen kans weggegeven. In de 62e minuut krijgt FC Utrecht een vrije trap vóór het strafschopgebied van Almere, maar valt het doelpunt aan de andere kant: er wordt na het nemen van de vrije trap een onnodige overtreding gemaakt en vervolgens slecht omgeschakeld, waardoor aan de ander kant een vrije trap weg wordt gegeven, keeper Barry van den Brink krijgt de hard genomen vrije trap niet onder controle en Almere is veel alerter door de rebound in te schieten. Wat zich in de resterende 18 minuten afspeelde is eigenlijk niet te beschrijven, maar bij FC Utrecht vielen de linies uit elkaar en uiteindelijk stond er een 2-5 uitslag op het scorebord.

FC Utrecht O17 (B1) - Almere City FC B1   2-5 (0-0)
“62  0-1  Selçukhan Okay
“66  0-2  Riley Woerdings
“68  0-3  Faicel Annouri
“70  1-3  Sten Vreekamp
“76  1-4  Nikos Sidiropoulos
“78  1-5  Faicel Annouri
“80  2-5  Anthony Berenstein (strafschop)