Eerste helft van de wedstrijd was in evenwicht,met kansen voor beide teams. In de 18e minuut kwamen we achter door een strafschop. Toen even niet met het spel bezig maar meer met de scheidsrechter, er werd veel ruimte weg gegeven waardoor Almere drie maal alleen voor onze keeper kwam. Onze keeper voorkwam op dat moment een grotere achterstand.

De 2e helft gaf een beter beeld, waardoor de goals niet meer konden uit blijven, eerst nog een kopbal op de lat en dan in de 41e minuut de 1-1. Nog wat kansen voor beide taems en ja hoor in de 73 min dan toch de 1-2 uiteindelijk. Toch wel een goede overwinning door een goede inzet van het hele team in de 2e helft. Marcel nog bedankt voor het invallen als grensrechter voor Dick.

Almere City FC C1 - FC Utrecht O15 (C1)   1-2 (1-0)