Vanmorgen vroeg, 10.15 uur, was de wedstrijd Alexandria `66 D1 tegen FC Utrecht O/13 (D1). Beide teams hebben de punten hard nodig. Door het slechte weer afgelopen week heeft FC Utrecht maar twee keer kunnen trainen.

Alexandria had de aftrap maar FC Utrecht zette gelijk druk met het doel een snelle goal te maken. FC Utrecht had veel balbezit en Alexandria loerde op de counter. In de 8e minuut loopt een aanval van FC Utrecht over veel schijven. Er komt een schot vanaf rechts en de bal gaat maar net langs het doel van Alexandria. 1 minuut later wordt een speler van FC Utrecht neergelegd in het strafschopgebied en iedereen die voor Utrecht is schreeuwt om een strafschop, helaas voor Utrecht beslist de goed leidende scheidsrechter iets anders. In de 10e minuut is het eindelijk raak voor FC Utrecht. Een vrije trap rechts buiten de 16 wordt bij de 2e paal neergelegd en van dichtbij ingetikt en dat is de verdiende 0-1. Tot de 23e minuut is Alexandria bijna niet op de helft van van FC Utrecht geweest, maar dan krijgt Alexandria een corner. De bal wordt niet goed weggewerkt en Alexandria maakt tegen de verhouding de 1-1. Niet veel later mag Utrecht een corner nemen en de terugvallende bal wordt te zachtjes ingeschoten, zodat er gerust wordt met een 1-1 stand.

Na de thee het zelfde laken en pak als de 1e helft. FC Utrecht heeft het initiatie en veel balbezit. Alexandria speelt sporadisch de lange bal en hoopt dat de bal een keer goed valt. In de 43e minuut is het eindelijk raak voor Utrecht. Vanuit achteren wordt de lange bal gespeeld op 1 van de spitsen van FC Utrecht. Deze is op snelheid veel sneller dan de verdediger van Alexandria en lobt de bal over de keeper heen. 1-2 en dat is dik verdiend. Enige minuten later heeft FC Utrecht de kans om de wedstrijd op slot te gooien. Een corner vanaf rechts wordt maar net overgekopt. Alexandria blijft de lange bal spelen en de FC Utrecht verdedigers moeten ingrijpen wat resulteert in een vrije trap van rechts buiten de 16 voor Alexandria. FC Utrecht let niet op en de bal wordt van dichtbij ingetikt en het is 2-2, dit tegen de verhouding in. FC Utrecht gaat niet bij de pakken neerzitten en gaat voor de winst. Echt uitgespeelde kansen leverd dit niet, zodat de eindstand 2-2 blijft.

Alexandria `66 D1 - FC Utrecht O/13 (D1) 2-2 (1-1)