Mike van der Hoorn in Jong Oranje

01 februari 2013
Mike van der Hoorn is definitief geselecteerd voor Jong Oranje. Oranje oefent op 6 februari tegen Kroatië. Dan kan hij debuteren.

Mike van der Hoorn is door bondscoach Cor Pot geselecteerd voor Jong Oranje. Vandaag werd de definitieve lijst met spelers bekend gemaakt. Voor Van der Hoorn is het de eerste keer dat hij bij de selectie van Jong Oranje zit.

Fantastisch
De centrale verdediger is verheugd met het nieuws dat hij vandaag te horen kreeg. “Dit is fantastisch nieuws en een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Voor mij is dit een mooie nieuwe ervaring. Het spelen van grote wedstrijden is goed voor mijn ontwikkeling.”

Jong Oranje speelt dinsdag 5 februari een oefenduel in en tegen Kroatië ter voorbereiding op het EK Onder 21 dat in juni in Israël plaatsvindt. Oranje is al geplaatst voor dit toernooi. Van der Hoorn maakt voor het eerst deel uit van deze Oranje-selectie en kan dus tegen Kroatië zijn debuut maken. Het oefenduel in Kroatië begint om 15.00 uur en wordt gespeeld in Stadion Aldo Drosina in Pula.