Mohamed Mallahi tekent bij tot medio 2022

13 maart 2018

Contract van jeugdinternational (18) opengebroken en verlengd.

De verbintenis van de in Utrecht geboren aanvaller Mohamed Mallahi is opengebroken en verlengd. De 18-jarige jeugdinternational zette vandaag samen met Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2022 aan de FC uit de Domstad verbindt.

Mallahi, die 2 jaar geleden bij FC Utrecht zijn eerste profcontract tekende, is sinds de zomer van 2011 in de academie van de Utrechters actief. Voordat hij het rood-wit van FC Utrecht aantrok, kwam hij uit voor stadsgenoten Zwaluwen Utrecht en USV Elinkwijk. Ondanks dat Mallahi nog eerstejaars A-junior is, speelde de jeugdinternational van Oranje Onder 18 al diverse Jupiler League-partijen met Jong FC Utrecht.

“De ontwikkeling van Mohamed is veelbelovend”, vertelt Zuidam. “Met zijn snelheid, creativiteit en dreiging beschikt hij over de eigenschappen die een goede aanvaller behoeft. Daarbij heeft hij een grote drive om te slagen. We hebben er vertrouwen in dat er nog meer rek zit in zijn kwaliteiten en gaan samen met Mohamed de toekomst met veel enthousiasme tegemoet.”

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres