Matchday op vrijdag de dertiende

13 oktober 2017

Jong FC Utrecht speelt vanavond uit tegen FC Den Bosch.

De Jupiler League-bal gaat vanavond onder meer in Stadion De Vliert in ’s-Hertogenbosch rollen. In de provinciehoofdstad van Noord-Brabant speelt Jong FC Utrecht vanaf 20.00 uur tegen FC Den Bosch.

De beloftenploeg van FC Utrecht kruist op deze vrijdag de dertiende de degens met de nummer negen van de Jupiler League: FC Den Bosch. Een team dat thuis voor spektakel zorgde dit seizoen. Grote zeges werden geboekt op het hoog ingeschaalde Jong PSV (5-0) en de gedoodverfde kampioen NEC, dat met liefst 3-0 van de Bossche mat werd gespeeld door het team van Wil Boessen.

Goed gespeeld
“We zijn dus teleurgesteld over het resultaat”, zei trainer/coach Robin Pronk van Jong FC Utrecht vorige week, nadat zijn team in Amsterdam met 2-1 verloor uit bij koploper Jong Ajax. “Maar zeker met goede trots op de manier waarop we hier gespeeld hebben vanavond. Als team: verdedigend, druk zettend en met enkele goede kansen.”

Kater
FC Den Bosch kwam afgelopen zondag in actie en stapte met een kater van het veld van het Mandemakers Stadion. In de extra tijd van de blessuretijd incasseerden de Bosschenaren vanuit een stilstaand spelmoment daar namelijk de 1-1 tegen RKC Waalwijk, dat maar wát blij was dat het de Langstraat Derby in elk geval niet verloor.

Live verslag via Twitter
Vanavond begint in Stadion De Vliert de wedstrijd FC Den Bosch - Jong FC Utrecht om 20.00 uur. Live verslag van de wedstrijd doet FC Utrecht via Twitter, en via Instagram Stories en Snapchat wordt daarnaast een kijkje achter de Bossche schermen gegeven. Flitsen van de wedstrijd passeren bovendien de revue op FOX Sports, in het schakelprogramma Voetbal Op Vrijdag. 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres