Matchday! Volg vandaag FC Twente - FC Utrecht!

17 september 2017

Het is zondag, het is wedstrijddag. Ben jij niet afgereisd naar Enschede? Plof neer voor de tv, zet de radio aan en vul je second screen met de leukste social media!

Live Twitterverslag via @fcutrechtmatch
Je second screen omtoveren tot een heel tof screen? Daar helpt zeker bij! Vanaf ongeveer 13.00 uur begint de stroom van berichten vanuit de Grolsch Veste.

Unieke foto’s en beelden via Instagram Stories en Snapchat
Een uniek en nóg uitgebreider kijkje achter de Twentse schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, vanuit Enschede, via Instagram Stories en Snapchat. Volg de club op Instagram en Snapchat en zorg ervoor dat je niets mist!

Radioverslag
Ze zijn er altijd bij, dus ook vandaag weer: de vaste volgers van FC Utrecht van RTV Utrecht. Vanuit de perstribune in de Grolsch Veste doen ze live verslag van de wedstrijd in het programma Namen & Rugnummers. Tune in!

Win kaarten, voorspel de uitslag
Maak het voor jezelf extra spannend door de uitslag van de wedstrijd te voorspellen op Facebook. Heb je ’t goed, dan maak je kans op 2 vrijkaarten voor de wedstrijd FC Utrecht - sc Heerenveen! Snel doorgeven dus, die voorspelling van jou!

Live op televisie
Last but not least: de wedstrijd FC Twente - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit Twente natuurlijk ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.

De wedstrijd FC Twente - FC Utrecht begint vanmiddag (zondag) om 14.30 uur. 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres