Matchday! Volg vandaag Ajax Amateurs - FC Utrecht!

20 september 2017

Het is woensdag, het is wedstrijddag. Reis jij niet af naar Amsterdam? Plof neer voor de tv, zet de radio aan en vul je second screen met de leukste social media!

Live Twitterverslag via @fcutrechtmatch
Je second screen omtoveren tot een heel tof screen? Daar helpt zeker bij! Vanaf ongeveer 18.00 uur begint de stroom van berichten vanuit de Amsterdam ArenA.

Unieke foto’s en beelden via Instagram Stories en Snapchat
Een uniek en nóg uitgebreider kijkje achter de Amsterdamse schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, vanuit de hoofdstad, via Instagram Stories en Snapchat. Volg de club op Instagram en Snapchat en zorg ervoor dat je niets mist!

Radioverslag
Ze zijn er altijd bij, dus ook vandaag weer: de vaste volgers van FC Utrecht van RTV Utrecht. Vanuit de perstribune in de Amsterdam ArenA doen ze live verslag van de wedstrijd in het programma Namen & Rugnummers. Tune in!

Win kaarten, voorspel de uitslag
Maak het voor jezelf extra spannend door de uitslag van de wedstrijd te voorspellen op Facebook. Heb je ’t goed, dan maak je kans op 2 vrijkaarten voor de wedstrijd FC Utrecht - sc Heerenveen!Snel doorgeven dus, die voorspelling van jou!

Flitsen van de partij op televisie
Last but not least: flitsen van de wedstrijd Ajax Amateurs - FC Utrecht komen voorbij in het bekerschakelprogramma dat FOX Sports vanavond uitzendt.

De wedstrijd Ajax Amateurs - FC Utrecht begint vanavond (woensdag) om 19.45 uur. 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

Centralpoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres